Гражданите с безплатен досъп до кариерно ориентиране и консултиране

IMG 0051 1Габровска търговско-промишлена палата и ЦПЛР „Кариерно ориентиране- Габрово“ ще предоставят безплатни услуги по кариерно ориентиране за граждани.

Габровска търговско-промишлена палата и ЦПЛР „Кариерно ориентиране- Габрово“ подписаха споразумение за сътрудничество.

Като първа стъпка от това сътрудничество, кариерни консултанти от Центъра ще предоставят безплатни услуги по кариерно ориентиране и консултиране за хора от всички възрасти, в офиса на Габровска търговско-промишлена палата.

Въпреки, че кариерните консултанти от Центъра работят предимно с ученици и техните родители, сега всеки, който има нужда да бъде консултиран, ще може да се обърне към тях за съвет.  Услугата е насочена към жителите на област Габрово.

Това съобщиха за нас Галина Михнева - изпълнителен директор на Габровската търговско-промишлена палата и Пенко Атанасов - директор на ЦПЛР „Кариерно ориентиране-Габрово.

Консултантите ще бъдат на разположение в дните вторник и четвъртък от 10:00 до 16:30 ч. в офиса на Габровска търговско-промишлена палата на адрес:

ул. „Брянска“ №30, сградата на НТС

Всеки, който се престраши да опита ще бъде консултиран според своите нужди и заявки. Ето все пак няколко идеи с какво може да Ви бъде полезен кариерния консултант:

  • Да помогне при изясняване на личните Ви кариерни цели.
  • Да Ви помогне да подобрите уменията си за търсене на работа.
  • Да помогне при подготовката на документи за кандидатстване и явяване на интервю за работа.
  • Да Ви помогне при изготвяне на индивидуален кариерен план за развитие.
  • Да помогне при адаптиране на ново работно място и др.

За заявки и записвания: ЦПЛР „Кариерно ориентиране- Габрово“- 066 98 88 89; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Габровска търговско-промишлена палата 066 80 31 42.